(sponsoreret indhold)

Mange har en travel hverdag, og enda travlere blir det når middagen skal på bordet hver dag. Jamie Oliver har laget en genial og bestselgende kokebok hvor han presenterer mat som er lett å lage og som kun inneholder fem ingredienser. Kokeboken er basert på en tv-serie med samme navn.

Jamie Oliver lager som vanlig mat med utrolige smakskombinasjoener og med et sluttresultat som ser fantastisk ut. Jamie Oliver er en britisk kokk som er blitt verdenskjent etter diverse bøker og tv-show. Han er også kjent for å være engasjert for sunn mat og lokale matvarer. Jamie Oliver anbefaler alltid egg fra frittgående høner, og viser hvor samfunnsorientert han er.

Maten er sunn og næringsrik. Boken inneholder 130 oppskrifter og er delt inn i kategorier etter hvilken ingrediens du ønsker å bruke. Du finner for eksempel kategorier som kylling, lammekjøtt, vegetar m.m. Det finnes også et eget kapittel for dessert og andre søtsaker.

Boken er lettlest og oppskriftene har en steg-for-steg forklaring. Du behøver bare å fylle matskapet med noen basisvarer, gjennom boken bruker Jamie Oliver samme krydder og oljer nesten hver gang, og du enkelt kan få tak i dem. Ellers behøver du å kjøpe inn kjøtt og grønnsaker til hver enkelt oppskrift. Boken inneholder også bilder som vil friste deg til å prøve ut hver eneste oppskrift, i tillegg til at de veileder deg til hvordan sluttresultatet skal se ut.

Boken frister med mange og varierte matretter. For eksempel kan du finne oppskrift på tunfisk stekt med sesamfrø, saftige kjøttboller fyllt med mozarella kokt i tomatsaus og småkaker laget av mørk sjokolade og ryebrød. Maten er smakfull og samtidig veldig sunn. Oppskriftene med bilder vil friste enhver som åpner denne boken.

Boken satte igjen Jamie Oliver på kartet, hele 1 million bøker er blitt trykket, og det er den 14. boken som er utgitt på norsk. Han ble enda en gang Sorbrittanias raskest selgende forfatter. Jamie Oliver bringer fantastisk mat til hverdagsmennesker, man behøver ikke lenger ha all verdens tid og være en 5-stjernes kokk for å lage deilige mat. Dersom du elsker mat er denne boken definitivt verdt å prøve ut!

Categories: Nyheter