Slik integrerer du nyheter inn i morgenrutinen din

Det å følge med på nyhetene er noe som absolutt bør betegnes som viktig. Men for mange av oss, har det å følge med på nyhetene blitt noe som kan føles litt overveldende. Med alt som skjer i verden er det ikke alltid at man har lyst til å lese eller høre om alt som skjer, og det er veldig forståelig. Men det er jo viktig at man har et overblikk over de viktigste sakene, og dette kan man enkelt få ved å for eksempel integrere nyheter inn i morgenrutinen sin – og kanskje la være med å sjekke nyhetene resten av dagen. Her får du noen ideer til hvordan.

  • Det å sjekke nyhetene på nett hos kilder som for eksempel Dagens.no kan være en fint å flette inn i den daglige rutinen med å sjekke mail og sosiale medier. Du kan velge å bare lese overskriftene og få med deg hva som skjer uten å behøve å lese noen detaljer.
  • Velg å høre på nyhetene i bilen på vei til jobb for eksempel. Nyhetene på radio er ofte korte og greie, og du får det som tilsvarer å lese overskrifter med litt ekstra informasjon.
  • Hør på podkaster! Dette er en utrolig bra måte å få med seg nyhetene på, og her kan du ofte dykke mye dypere inn i enkeltsaker i stedet for å skulle få med deg absolutt alt som skjer. Dette kan absolutt anbefales, for det gir deg mye mer kunnskap, men samtidig er det ikke like overveldende som å skulle få med deg alt og alle de sakene som er viktige akkurat nå. Kanskje du kan høre på disse mens du lager frokost, vasker leiligheten, vasker klær, går tur, eller andre ting der du likevel ikke skal noe annet.