Tjen penger på Amerikanske aksjer

Det er veldig mye snakk om aksjer og investeringer for tiden og hvis du går med en investor i magen kan det være helt riktig tidspunkt å velge å kaste seg ut i det. Det har nemlig aldri vært lettere å sette seg inn i aksjemarkedet enn det er akkurat nå. 

Det å investere i aksjer kan føles fjernt for mange, men mange nordmenn har tjent seg søkkrike på å investere i Amerikanske aksjer som Google, Facebook og Apple og det har gjort at mange plutselig har fått øynene opp for de mulighetene som finnes innenfor investeringer. Det er helt klart noe man skal sette seg inn i før man kan begynne, men når man har gjort det er det rik mulighet for å vel.. bli rik. 

Selv om ordet aksjer kanskje fører tankene dine i retning av EXIT og det ville livet som man forestiller seg det å være investor fører med seg, så er det virkelig ikke bare sånn. Man kan godt investere i aksjer selv om man bare er et helt vanlig A4 menneske med et helt vanlig A4 liv.  

Det eneste som kreves er at du synes at aksjer er spennende og ikke investerer penger du i teorien ikke har råd til å tape. Men risikoen er jo litt spennende da! Hvis det er noe du kunne tenke deg å kaste deg ut, så les mer her

Lær å bli rik på aksjer 

En av de aller viktigste tingene når man skal gå inn på en ny arena, enten det er at man vil lære seg å strikke, begynne å trene eller investere i aksjer, er det utrolig viktig at man setter seg inn i hvordan ting fungerer. Det å vite hvordan man skal investere, hva som er lurt å tenke over og hvor man skal finne de rådene man trenger for å faktisk få et bra avkast er alfa og omega for at man får pluss på kontoen.