Regulerbare senger

Er du en som verdsetter god nattesøvn? Da kan en regulerbar seng være noe for deg. Dette produktet er nemlig det beste innen senger og sikrer høy komfort og optimal støtte. Hvis du vil lære mer om regulerbare senger, kan du lese her.

En regulerbar seng kommer, i likhet med vanlige senger, i mange forskjellige størrelser. De vanligste er 120, 140, 160 og 180, og her er det opp til deg og dine preferanser hva du ønsker. Sover du alene kan det være nok med en som er 120 eller 140, men dersom du har en sovepartner, kan en 160 eller 180 seng passe best.

En seng til ditt behov

Før du kjøper en regulerbar seng, er det smart å lytte til kroppen din og se på hvilke preferanser du har når det kommer til sengens kvaliteter. Det finnes nemlig senger i ulik fasthet, materiale og design. Fordelen med en elektrisk seng er at du kan regulere madrassens utforming. Hvis du er en som liker å lese i sengen om kvelden, kan du justere madrassen slik at du får behagelig nakkestøtte.

Sense Lux

Er du ute etter en av de beste regulerbare sengene kan du rette blikket mot Sense Lux, en seng med fjermadrass og hybridskum, og med en solid treramme av 20cm svensk furu. Sengen har 7 komfortsoner og du kan velge overmadrass selv. Sengen kommer i 140×200 og er perfekt for deg som ønsker en deilig og behagelig seng.

En regulerbar seng vil gi deg ditt livs beste søvn og sikre lage og gode netter fremover. Kjøp en i dag og merk forskjellen!