Rammemadrasser

God søvn er essensielt for oss mennesker og er viktig for mental og fysisk helse. Vi tilbringer store seler av livene våre i sengen og du gjør et stort valg når du kjøper møbelet. Det finnes en rekke forskjellige typer senger å velge mellom og her er det viktig å lytte til kroppens behov. Les videre her for å se hvilken seng du burde kjøpe, og hvorfor dette er et viktig valg.

En komplett seng

Rammemadrass er bygd opp av et fjærsystem som ligger på en treramme. Sengen er fast i bunnen, noe som gjør den solid og slitesterk. Fjærene følger kroppens konturer noe som sikrer god komfort og en kvalitetssikret natt søvn. Du kan også montere ben på sengen og kjøpe til en overmadrass, slik at du har en komplett seng.

Rammemadrasser hos ulike forhandlere

Ettersom rammemadrass er et svært populært valg, kan dette kjøpes hos flere forhandlere. Du får et stort utvalg hos IKEA, der du kan finne de i flere størrelser og prisklasser. IKEA er kjent for å ha gode produkter til en rimelig pris, og dette er et godt valg for deg som ønsker en god seng.

Jysk passer for deg som skal kjøpe rammemadrass. Her kan du finne gode senger til ditt behov. Forhandleren tilbyr også garanti på sengene sine og tilbyr dem til gode priser.

Rammemadrassene til Møbleringen er et annet godt valg. Her kan du få gode senger og madrasser. Noen av rammemadrassene har oppbevaring og passer for deg som har lite plass på soverommet.

God søvn

En seng er essensielt for god søvn og det er her du gjør et viktig valg. Søvn er viktig for oss mennesker, ettersom det er her kroppen restituerer fra en lang dag, og gjør deg klar for nye utfordringer. Vi tilbringer 1/3 av livene våre i sengen, noe som gjør det åpenbart å velge en god seng. Mengden søvn vi mennesker trenger, varierer med alder. Der spebarn trenger mellom 16-18 timer søvn, har voksne kun bruk for 7-8 timer.

En god natt søvn er viktig for alle mennesker uansett alder, og dersom du har oppgaver i hverdagen som krever konsentrasjon, er dette enda viktigere. Søvn har stor påvirkning på vår konsentrasjonsevne og er essensielt dersom du ønsker en produktiv dag på skole eller jobb. Dessuten kjenner vi alle følelsen av trøtthet, og vet at denne er utrolig ubehagelig dersom du ikke er på vei i sengen, men har en lang dag foran deg.

Sengen er med andre ord viktig for oss mennesker, uansett hvor lenge vi sover om natten. Det er denne som er ansvarlig for kvaliteten av søvnen, som igjen har en påvirkning på humør, konsentrasjon og generell helse. Kjøp den riktige sengen og opplev en deilig natt søvn!