Guide til dobbeltseng

Det kan være vanskelig å velge seng, og det er et stort valg du tar når du bestemmer deg for hvilken modell du skal gå for. Vi mennesker tilbringer 1/3 av livet i senga, og derfor er det viktig at du velger en seng som passer deg og dine behov. Velg en seng av god kvalitet og en med en god madrass. I denne artikkelen skal vi vise frem noen dobbeltsenger slik at valget ditt kan bli litt lettere.

Jupiter

Dette er en enkel og stilren seng, med tilhørende sengegavl. Her får du hele fem komfortsoner, som gjør at du vil oppleve optimal avlastning gjennom natten. Med polstring og polyetherskum får du en fantastisk komfort, og med overmadrassen i tillegg får du maksimalt ut av sengen. Denne dobbeltsengen, med målene 180 x 200, får du god kvalitet og god komfort i et stilrent design.

Atlas Wood

Dette er den klassiske rammemadrassen med trebein. 180 x 200, solid ramme og pocketfjæring gjør at sengen er av ekstremt god kvalitet selv om det «bare» er en rammemadrass. Sengen tilbyr også fem komfortsoner, så du er sikret en god nattesøvn. En 4 cm tykk overmadrass maksimerer komforten, og gjør at du enkelt kan opprettholde god hygiene i sengen.

Royal Velvet

Dette er en kontinetalseng med hele syv komfortsoner. Her får du virkelig den hotell følelsen selv på eget soverom. Sengen har et lekkert design og den tilbyr også tilhørende sengegavl med knappdetaljer, slik at den gir et skikkelig luksusutrykk. Sengen er polstret godt, har god kvalitet og stabilitet og vil holde lenge. Med dobbelt fjærsystem snakker vi ekte kvalitet i verdensklasse.

Bergen

Her få du 300 pocketfjærer per kvadratmeter og hele syv komfortsoner. Denne sengen gir ekstrem komfort, og takket være et simpelt og stilrent design, passer den inn i de fleste hjem. Som eneste i bransjen, har denne sengen en 100% organisk, nøytral overmadrass av lateks. Dette er sengen for deg som virkelig verdsetter komfort og kvalitet