Internettet der hjemme kan ofte ryke, og opp til flere ganger til de flestes frustrasjon, både på telefon og i hjemmet. Man skal ikke langt utenfor de store byene før det kan være problemer med internett dekningen på telefonen, og skulle man finne seg enda lenger ute i ødemarken kan det også bli vanskelig med vanlig internett også.

Men det er heldigvis flere løsninger man kan gjøre om uhellet skulle være ute.

Første råd

Først og fremst bør du se til at du har en tele opperatør som fungerer bra. Mange velger både nett og mobil fra samme distributør, og selv om det ofte kan være en fornuftig løsning, kan det også føre til at det blir mer rot enn annet.

Det kan nemmelig være stor forskjell på hvor mangt internettet egentlig gjår utenfor byene, og du burde derfor finne ut om du har riktig selskap for deg. Noen ganger kan det også hende at de billigere selskapene faktisk ikke er gode nok og du må gå for et litt dyrere enn hva du egentlig hadde planlagt. Det er ikke altid like enkelt å finansiere nye, høyere uforutsette utgifter, ,men om du tester ut bitcoin circuit kan det hende at det kan være til hjelp med finansieringen.

Når man trenger nett for jobb på farten
Om man har en jobb som krever at man også er veldig mobil og kjører rundt til forskjellige steder, kan det være problematisk om dekningen ikke er god nok, og det kan ha dårlige konsekvenser for deg i ditt arbeid.


Internett i hjemmet
Når det kommer til internett hjemme, så er det mange som bor langt unna en hovedvei i dette landet, og med det så kan dekningen i hjemmet bli dårlig.
Mobilt nett når derimot oftere ut enn hjemmenettet, og det finnes flere gode alternativere der ute til et godt mobilt nett, også i hjemmet.

Og til slutt kan også det dårlige signalet i hjemme skyldes at ruteren rett og slett er plassert litt feil i huset, og dermed så er det vegger eller gulv og tak som kommer i veien for nettet i hjemmet. Tenk derfor at du plasserer ruteren i en del av huset som er så sentralt som mulig, og gjerne ikke bak en murvegg da det kan forhindre signalet i mange tilfeller.

Det kan også hende at ruteren selv er blitt gammel og at den bør byttes ut med en nyere og bedre modell for at det hele skal kunne fungere bedre.

Categories: Nyheter