De mørke vintermånedene kan føles lange, fryktelig lange. For mange kan det derfor gi god mening å legge den lange ferien, til vinteren, og så søke hen i mot solen, i den mørkeste tiden. Påfyll av sol i vintermånedene, kan gi overskudd og energi frem til våren kommer. 

Lys og varme

Flere og flere velger å reise vekk over jul og nyttår, for å feire høytiden i varmere strøk. Typiske destinasjoner er Thailand og Bali, hvor man kan feire jul og nyttår, med sand mellom tærne og palmesus i håret. Julen kan selvfølgelig feires på mange måter, også på reise. Men hvis du er en av dem, som ikke synes det blir jul uten juletre, julemat og fyr i peisen, så kan det være at du skal legge noen av ferieukene dine, i januar eller februar. Dette kan gi etterlengtet varme og sol, samt sørge for at du har energi og overskudd frem til våren kommer.

Det kan være en god ide allerede nå, å begynne med å spare opp til neste mørketid, da det selvfølgelig koster litt å reise langt vekk. Hvis du har stabilitet og overskudd i økonomien, så kan det også være en mulighet å finansiere drømmereisen med et lån. Det finnes mange muligheter for å låne penger online, så mange at det noen ganger være en uoverskuelig prossess å finne det beste lånet. Heldigvis har du mulighet for å benytte deg av en sammenligningstjeneste, som Zmarta, som sammenligner forskjellige lån, og finner frem til det som er best for deg, og din økonomi.

Ta arbeidet med på ferie

Hvis du har vanskelig for å holde ferie i januar og februar, så kan det være en mulighet å undersøke om du kan ta arbeidet med på drømmereisen. Mange av oss, løser i dag arbeidsoppgavene våre online. Hvis dette er tilfellet for deg, kan du i prinsippet arbeide hvor som helst, når som helst.

Undersøk mulighetene med din arbeidsgiver, kanskje er du heldig, og kan kombinere ferie og arbeid, neste vinter.

 

 

 

Categories: Nyheter