Bruk sommeren til å pusse opp

Det å gå våren og sommeren i møte er noe vi alle sammen gleder oss til og drømmer om allerede fra tidlig oktober året før. For selv om høsten og vinteren gir oss en deilig følelse av ro og tid til fordypelse og en mer innadvendt energi, så kribler det jo alltid litt ekstra i fingrene når vår og sommer kommer og man endelig kan gå i gang med noen av de prosjektene som vinteren ikke tillater. 

Det å male huset vårt er noe vi har tenkt på lenge og ikke bare skal man finne frem til det helt riktige tidspunktet å gjøre det på, men det er også viktig å planlegge det godt i forhold til om man har behov for å leie inn et stillas, hvilke håndverkere man ønsker å bruke og ikke minst hvilken maling og farge man skal kjøpe inn. Og økonomien skal man absolutt ikke glemme heller, for det er utrolig viktig å være godt forberedt. 

Vær klar til uforutsette utgifter 

Selv om man kan spare og spare og planlegge og planlegge, så kommer det i en prosess der man pusser opp alltid til å være utgifter som man kanskje ikke helt hadde regnet med. Og dem er det greit å vite at man har økonomisk dekning for. For ellers i livet kan man kanskje mest sannsynlig vente med å kjøpe noe til man har fått spart sammen pengene, men man kan liksom ikke stoppe midt i en prosess der man er i gang med å pusse opp. 

Det å legge ned noen timer i å finne ut hva som vil være det beste kredittkort er en av de beste tingene man kan gjøre hvis man vet at man kanskje ikke helt har dekning for uforutsette utgifter. For det å kunne håndtere de utgiftene som de kommer er en av de tingene som gjør at prosjektet vil kunne nå de høydene det burde og man kommer i mål når man hadde tenkt og ikke å stoppe halvveis fordi ting ble litt dyrere. 

Skal dere bestille stillas 

Når man skal male huset er det i de fleste tilfeller uten tvil behov for stillaser og hvis man ikke helt kjenner til hva man skal gjøre kan det være greit å finne ut av det i god tid før man skal begynne. Hvis man vil male huset selv kan man bestille stillas og får det satt opp av dem som eier det og hvis man jobber med malere kan det hende at de har med stillas. Uansett hva er det greit å bare være helt sikker før man begynner. 

Få hjelp til å male 

Det der med dating-apper og sånt er noe som noen ganger kan være litt vanskelig å sette seg inn i, men faktisk har jeg møtt mange gode venner gjennom det og fikk faktisk hjelp av noen jeg hadde møtt gjennom tinder før. Så kanskje swipe og mal kunne være en dating-idé? Du kan jo sjekke ut sider som tinder, bumble, citizen21 eller grindr?